Filterkaffe fra Etiopia
Filterkaffen, som komme fra Guji i Etiopia er dyrket av småbønder i området, Oromia som ligger 2150 meter over havet. Kaffen er håndplukket, sortert, og vasket på Hambela Bedessa Washing Station. Kaffen har en frisk og ren smak. Vi finner smaksnoter av blomster og sitrusfrukter med en dypere undertone av mørk sjokolade. Kaffen er kvalitetssikret av Nordic Approach og vår egen kaffe ekspert.
Espresso fra Brasil
Espressoen kommer fra Brasil og er dyrket av Rosimerie og Carlos på gården deres, Sitio Vargem Grande som ligger litt nordvest for Rio de Janeiro. Kaffen tørket med kaffebærene på, eller «natural prosess» Dette gir en søt og fyldig kaffe. Vi vinner smaker av sjokolade og karamell, med syrlighet som i et rødt eple. Hos Kanelsnurren brygger vi espressoen med 18 gram inn og 36 gram ut. Ekstraksjonstiden er på 25 til 28 sekunder.